Allereerst een kennismaking bij u thuis.

Zo kan ik de sfeer proeven en uw wensen inventariseren, ideeën maken eventueel aangevuld met een moodboard.

Daarna maken van schetsen, maken van een ontwerp op papier, of een maquette.

Nadat we er samen uit zijn wat we willen gaan realiseren, start ik de werkvoorbereiding op. In de uitvoering het overzicht behouden, afstemmen en goed onderling overleg om zo te komen tot een prachtig eindresultaat.

Hoe komen we van uw droom tot een sfeervol en fijn tuin- of houtbouwproject?
Speelobjecten

Een avontuurlijk speeltoestel in uw tuin?

Met een natuurlijke uitstraling? Dat steeds uitdagend blijft voor uw kind? Het kan allemaal! Een toestel dat er ook nog eens fraai uitziet en niet misstaat in uw tuin is een aanwinst in een tijd dat we allemaal behoefte hebben aan een plekje waar we kunnen spelen of tot rust kunnen komen. Misschien wel een boomhut met een mooie glijbaan of een fijne schommel of een klimnet. Ik bouw het graag voor u en uw kind(eren).

Houtbouw

Uw houtbouwproject wordt maatwerk. Wilt u een B&B, een werkruimte in uw tuin of fijne loungeplek? Het kan allemaal. Uw gebruikswensen worden vertaald in een creatief ontwerp passend bij uw omgeving en woning.

Tuinen

De tuin als buitenruimte die specifiek op uw situatie en aan uw behoefte wordt ingericht. Hierdoor zult u een bijzondere en fijne beleving van uw tuin gaan ervaren (Feel Good Garden) en kunt u ontspannen en volop genieten van de natuur om u heen.


Neem contact op